You are my heaven

Jag älskar dig. Älskar. Älskar dig. Bara dig. Ingen annan. Jag älskar dig. Jag kan säga det hur många gånger som helst. Känns lika jävla underbart och sant varje gång. Jag älskar dig. Du. Dig. Vi. Oss. En sådan otroligt stark känsla. Känns från topp till tå. Ut i fingertopperna rinner känslan av att vara kär. Av att älska någon. Vara galen. Det känns så bra. Alltihop. Allt tillsammans. Jag älskar dig. Jag kan säga det igen. Jag älskar dig. Älskar.

.

Mix

I love us.

.

Hihi

Well that was interesting.... :D

.

There is a reason why

Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally

The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

.

There's a place in my heart

Jag vet att vi klarar det här älskling. Om vi bara tror på det. Det är verkligen en pain in the ass de första veckorna (hoppas verkligen att det bara är de), och jag gråter lite titt som tätt. Jag vill inte att något ska förstöras, varken min upplevelse här eller vår relation. Allt känns så tungt just nu. För mycket att bära på och alldeles för mycket för att låta bli att gråta ut ibland. Denise har fått stå ut med några meltdowns när jag kommit inspringande med mascara över hela ansiktet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste komma på något extremt bra och romantiskt. Något som chockerar dig. Något du blir överlycklig av. Jag vet dock inte vad än..
Ibland känns det faktiskt bättre efter jag har gråtit en stund. Som om tårarna lättar på mitt hjärta och de knutar som stramar åt i min mage. Ibland mår jag illa. Vill inte tänka på hur mycket jag saknar dig i skolan för då vet jag att jag kommer börja gråta igen.
Vi har ändå inte varit ifrån varandra fasansfullt länge än, men det är tankarna om framtiden. Det är ganska långt kvar. 10 veckor nästan exakt. Jag vill inte sitta och längta fram tills dagen jag kommer hem. Jag vill verkligen inte det. Självklart gör jag det innerst inne eftersom jag saknar min familj, mina vänner och dig. Men jag vill inte längta igenom hela min resa. Det här är en grej som man kanske bara gör en gång i livet..
Men det gör så ont. Det svider i hela kroppen. Och det blir verkligen inte bättre när jag hör hur jobbigt du tycker det är. Jag vet inte vad jag ska göra. Vi båda får försöka tänka på det positiva. Vi älskar varandra, vad mer krävs det för oss att vara ifrån varandra en tid? Det borde egentligen räcka. Men det gör ändå så ont. Det är så fruktansvärt plågsamt att sakna någon och veta att det är lång tid kvar innan man får känna personens närhet igen. Din lukt, din värme, dina läppar, dina ögon.. Allt visar sig så klart och tydligt på min näthinna. Men du är inte här. Jag tänker på dig precis hela tiden. Det går inte att undvika (inte för att jag vill det heller). Jag älskar att tänka på dig. Jag älskar att tänka på hur lycklig du gör mig och vilken underbar person du är. Och det bästa utav allt är att du är min pojkvän. Om en och en halv vecka är du här. Det är egentligen inte långt alls! Sen är det bara ett antal veckor och sen är jag hemma. Då kan vi fira jul tillsammans. Baka pepparkakshus och lussbullar. Och kanske gå en runda på skansen tillsammans igen som vi gjorde sista sommarlovsdagen, fast om vi gör det då så blir det i romantisk julpynt. Då kanske den där söta ekorren kommer fram till oss igen! Vi kan fira nyårsafton igen tillsammans och kyssa varandra på tolvslaget.. Allt kommer bli bra. Vår ekorrkärlek är bäst.



.

In the air



England ska inte få förstöra något mellan oss. Jag kommer att fortsätta älska dig.

.

Erik

Min man.



.

Without toothpaste

Med dig vid min sida är jag en kärleksfylld och överlycklig tjej.
Jag skrattar hela tiden och jag känner alltid hur det drar i mungiporna såfort jag börjar tänka på dig.
En kittlande känsla irriterar mina nerver, men på ett bra sätt.
Vad är jag utan dina kyssar?
Vad är jag utan din kärlek?
Vad är jag utan din närhet?
Vad är jag utan dina retsamma, men urgulliga skämt?
Vad är jag då egentligen?

Jag är bara mig själv.. Bara Sofia.
Inte kärleksfylld med din kärlek.. Och inte överlycklig pågrund av dig..

.

Han

Hej.
Jag saknar Erik.
Han är söt.
Jag älskar honom.
Han är bäst.
Jag drömmer hela tiden om honom.
Han är gullig.
Jag är galen i honom.
Han är den perfekta pojkvännen.

Flumm.

.

England

Jag är i England nu. "Fast" i tre månader till.
Allt känns jättebra med familjen, skolan och hela staden. Alla är så fruktansvärt trevliga här. T.ex. om man råkar knuffa till någon i en trång affär, så säger även dom "ursäkta" även fast det var mitt fel. Allt känns så annorlunda. Maten är lite halvskumm, men den funkar. Som tur är så äter vi ju egen mat på lunchen, eftersom vi måste köpa själva. Subway mackorna kommer antagligen bli högt prioriterade eftersom de är mättande, ruggigt goda och dessutom billiga. Det finns ett litet pastastånd på ett torg där man kan köpa hyfsat god och riktigt billig pasta. Dock blev man inte så mätt, bara i en liten stund.
Jag är igång hela tiden. Jag tänker redan på engelska, eftersom jag och tjejerna försöker låta bli att snacka svenska över huvudtaget med varandra. Allt går faktiskt mycket bättre än förväntat. Även allt med min älskade Erik. Jag tror i och för sig det har att göra med att jag är upptagen hela tiden. Jag träffar nya människor, tar in nya saker och upplever saker hela tiden. Jag får inte en sekund utan dem. Förutom när jag ligger ensam i sängen på kvällarna. Då sveper sig en jobbig känsla över mig. Jag undrar om han sover. Jag undrar om han drömmer om mig. Jag vill ha honom bredvid mig. Kyssa honom godnatt. Säga till honom face to face hur mycket han verkligen betyder för mig. Jag försöker att inte tänka på att jag kommer vara ifrån honom i tre veckor till (innan han kommer hit för att hälsa på mig), men det är svårt. Det bästa sättet är att vara upptagen hela tiden, och det är faktiskt inte så svårt eftersom allt är så nytt och spännande.
Mina tankar kan ändå inte glömma eller sluta kretsa runt honom när allt kommer till kritan. Tre veckor innan jag får krypa in i hans famn. Tre veckor innan mina läppar nuddar hans. Tre veckor. Vi klarar det här. Jag vet det. Med vår kärlek känns nästan inget omöjligt.
Jag älskar dig, Erik Söderblom.

.

Through the wire

Allt med dig är så annorlunda. Vårt förhållande och egentligen hela vår relation till varandra. Allt är annorlunda, men på ett bra sätt. Allt är bäst. "Det funkar" inte bara. Det är så mycket bättre än det.

.

RSS 2.0