When I think of you, I don't feel so alone

Varje gång jag tänker på dig så känner jag mig inte så ensam längre. Du är som en stark lampa som gör allt så ljust och lyckligt. Jag älskar verkligen dig.
Vi småtjafsar ibland, men det hör till. Jag tycker faktiskt det är bra att småtjafsa lite då och då. För om man vet att man klarar det, så blir det mycket lättare att ta sig ur ett stort bråk än vad det skulle bli om man inte småtjafsade lite. Om du blir arg på mig eller irriterad, så vet du att jag vill att du ska säga det till mig. Allt blir ju så mycket lättare då, eftersom jag förstår dig bättre.
Men jaja, meningen med det här blogginlägget är att du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket och vårt förhållande.

.

Basic

When it's all for one, it's one for all.

.

I love you

The silence isn't so bad, 'til I look at my hands and feel sad. 'Cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly...

.

Baby

If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am? Is there any way that I can stay in your arms? If I don't need you then why am I crying on my bed when you're gone or far away? If I don't need you then why does your name resound in my head?

.

Hemlängtan även fast jag är hemma

Jag älskar dig så otroligt mycket så att det gör ont i hela mig att veta att jag snart åker. Snart försvinner jag i 3 månader. Varför måste det hända nu? Varför måste det hända utan dig rättare sagt. Kommer jag att klara det? Jag vet inte. Kommer du att klara det? Det vet jag ännu mindre. Men om jag känner då så som jag känner nu kommer jag definitivt klara av det. Jag tror jag aldrig har varit såhär extremt lycklig under så lång tid. Det känns verkligen helt underbart. Men allt ljus och all glädje försvinner när jag tänker på England-resan som jag har framför mig.
Jag har pratat med en tjej i min klass om det, som också har pojkvän. Hon är lika förkrossad som jag. Men hennes pojkvän har sagt att de absolut kommer att klara det. Men kommer du det också? Jag vill höra dig säga det. Det är allt jag vill. Om jag får höra det kan jag må mindre dåligt över det här, och det skulle verkligen behövas. Jag hoppas och tror att jag kommer det, även fast det kommer vara tufft.
Du vet att jag aldrig kommer att göra något mot dig. Och det menar jag verkligen. Aldrig. Varför slänga bort allt jag har med dig för någon ful britt? Det går inte ihop. Det finns ingen bra anledning till att jag skulle göra det. Och jag vill inte göra det heller. För du är det bästa jag har. Glöm inte det, Erik.

.

Love me, love me, say that you love me

Vill inte förstå att du tänker så. Vill inte förstå att du känner så. Vill inte förstå vad som kommer att hända. Det får inte hända. Det kommer inte att hända.
Jag älskar dig och du älskar mig. Varför skulle det då egentligen hända? Det går inte ihop. Blir bara så fel och så konstigt. Det får helt enkelt inte hända.

.

Aldrig

Vill aldrig göra dig ledsen. Vill aldrig göra dig arg. Vill aldrig göra dig upprörd. Vill aldrig göra dig irriterad. Vill aldrig göra dig illa. Vill aldrig göra dig något ont som skulle kunna såra dig på något sätt. Vill aldrig. Aldrig med mening.





.


Godnatt

Hade en helt underbar kväll igår. Jag var med dig hela eftermiddagen och skrattade som vanligt. Sen senare när du funderade på att åka hem ringde din mamma och sa att hon kunde hämta dig, vilket var skitbra! Så jag gjorde iordning mig för att gå och lägga mig och sen la jag mig i sängen.
Så där låg jag, med dina armar runtomkring mig. Jag kände din härliga doft och hörde din mjuka röst prata till mig. Du berättade en godnattsaga för mig och massa andra gulliga saker. Det var ett helt underbart sätt att somna på. Sen gick du, och det bästa då var att hela min säng luktade dig...

.


Fyra

Jag har världens mest underbara pojkvän och idag firar vi 4 månader!<3

.

Don't go breaking my heart

Jag ska börja med att säga att mitt förhållande som jag har med min pojkvän är det finaste och mest romantiska jag har varit med om. Allt smälter ihop så bra mellan oss och det fungerar bättre än utmärkt.
Alla som är kära känner säkert någon gång ett tvivel på din partner. Ett tvivel på att sin älskade kanske inte bryr sig lika mycket som man själv gör. Eller kanske inte älskar en lika mycket. Alla dessa tvivel kan växa till att man börjar tro på det, om man inte gör något åt det eller om den andra inte bekräftar sin kärlek till en.
Jag behöver bekräftelse ofta. Jag vet inte varför och jag hatar det, men så är det. Jag tvivlar inte så ofta längre i och för sig. Men det är för att min pojkvän ger mig bekräftelse. Han säger hur mycket han bryr sig om mig, och jag tror inte han förstår hur mycket jag egentligen uppskattar det. På något sätt så gör det att jag vågar visa min kärlek mer. Jag vågar visa att jag också bryr mig och att jag älskar honom.
Men jag har börjat förstå att man egentligen oroar sig för mycket i ett förhållande. Man borde inte bli sur för småsaker, men ändå blir man det. På något litet konstigt sätt tar det emot och svider till någonstans i kroppen. Men det är just det som är del av kärlek. Man är kär och ömtålig. Man oroar sig, man bryr sig för mycket, men det gör inget så länge den andra personen gör det med.

.

Ni

Rebecka är världens bästa och mest underbara bästis man kan ha.
Och Erik är den bästa av de bästa pojkvännerna man kan ha, och det är bara jag som har honom!
Jag har helt enkelt de två mest perfekta personerna på jorden.

.

Att må bra är bra

Det pirrar sönder i hela kroppen! Känner mig nästan lite skakig.
Så fort jag ser att jag har ett nytt meddelande från dig eller att du är inne på facebook nu när du är borta så blir jag helt överaktiv och jätte lycklig! Förstår inte hur du kan lyckas få mig att må så bra som jag gör!!!

.

Underbart lycklig



Jag har många gånger läst igenom den här texten och aldrig trott på att en kille skulle uppfylla allt som står. Jag har alltid tänkt att det inte kan finnas en så perfekt kille som bryr sig så mycket och visar sin kärlek på det sättet. Men det roliga är att jag har honom. Jag har den perfekta pojkvännen.
Jag hoppas du inte blev för ledsen när du läste min dagbok från början av 7an där det står att jag tyckte alla killar var jätte ytliga och utseendefixerade. Du kanske bryr dig om utseende också, men inte så mycket som jag har trott om killar. På det sättet är du också helt perfekt för mig. <3

.

Utan dig, typ.. inget mig?

Jag blir så lätt uttråkad utan dig. Det är verkligen jätte jobbigt.
Jag har försökt att planera in mycket hela veckan för att jag ska slippa gå runt och deppa över att jag saknar dig.
För det är verkligen jobbigt att sakna dig. Jag saknar din röst, din värme, dina kramar, dina kyssar, din lukt, ditt leende, ditt hår som jag älskar att dra mina fingrar igenom, dina lena händer, dina läppar, dina ögon, din andedräkt, dina armar, din mage, dina lite elaka men roliga kommentarer och våra kvällssamtal. Jag saknar precis allt som har med dig att göra, till och med småsaker som jag stör mig på att du tar upp när vi är med varandra. Haha, du förstår nog vad jag menar :P 
Jag har verkligen tänkt för mycket, och det vet du ju att jag är bra på. Jag har tänkt på hur mitt liv skulle vara utan dig, och.. Det skulle seriöst vara hemskt! Då skulle allt vara som det är nu, liksom att jag är uttråkad hela tiden, bara det att jag inte skulle kunna längta sönder efter att du skulle komma hem, eftersom du inte skulle vara min... Jag blir nästan bara ledsen när jag tänker på det! Herregud, jag är så underbart glad att jag har dig ska du veta.

.


RSS 2.0