Upp- och ner

Är så överaktiv!!!!!!!!!!!!!! Är så lycklig!!!!!!!!!!!!!!!! Är så kär!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Te amo

Älskar min Erik över hela mitt hjärta. Du är en underbar pojkvän, på alla möjliga sätt. Tack för att du står ut med mig. Tack för att du finns.

.

I'd rather be with you

Vårt förhållande. Hela du. Allt är bäst. Jag blir så jävla lycklig av dig. Av allt du gör och säger. Ser verkligen inte fram emot att lämna dig snart. Bara 2 veckor kvar nu. Jag älskar dig. Jag gör verkligen det. Älskar dig mycket.

.

Candy

Jag har ju berättat för dig att du var mitt ögongodis i början av gymnasiet. Sånt där ögongodis som man älskade att smygtitta på, men man visste att man aldrig skulle ha någon chans.

Du är fortfarande mitt ögongodis. Jag älskar att titta på dig när du sover bredvid mig. Jag älskar att se hur vacker du är. Jag älskar att du är min.

.

Vi

Allt börjar närma sig. Skolan har snart börjat och då är det bara några veckor kvar. Allt känns så otroligt bra med dig. Känns dock otroligt sorgligt att åka ifrån dig. Jag försöker säga till mig själv att det "bara är tre månader". Det kommer säkert gå jätte snabbt, och sen är jag hemma och då har jag all tid i världen för dig. Vi kommer ju ändå ses när jag är där, eftersom du kommer att hälsa på. Det är väl det jag kommer se fram emot de första veckorna antar jag.
När jag tänker på England känner jag är sorts klump i magen, men inte lika stor som den var förut. Nu har jag ändå fått reda på min värdfamilj och dom verkar verkligen hur trevliga som helst! Den klumpen som återstår nu är rädslan för att du inte vill. Rädslan för att jag kommer att sakna dig för mycket. Och ärligt talat har jag ingen aning om hur jag ska ta itu med den när jag väl är där.
Det skulle ärligt inte kunna falla mig in att ta en paus innan jag åker iväg. Det finns inte ens i mina tankebanor. Finns det i dina?
Allt grubblande får mig att bli yr. Jag ska försöka göra det bästa av den här resan. Göra vårt förhållande starkare på något sätt. Skicka kärleksbrev och vykort, försöka hitta på roliga överraskningar och massa fler riktigt romantiska saker. Det jobbiga är att jag inte får åka hem till Sverige, så jag kan inte överraska dig på det sättet. Jag får endast vänta på att du kommer hit, vilket säkert kommer kännas som en evighet.
Det jag vet helt säkert är att du inte behöver oroa dig när jag är där. Jag är så kär i dig så det finns inte en chans att jag skulle vara otrogen. Inte ens en liten. Jag är inte en sådan person. Jag gör helt enkelt inte sånt. Du är allt jag hoppats på att hitta, på alla olika sätt. Jag vill inte bo flera 100 mil från dig. Jag känner mig så hemma med dig, och tänk om jag kommer känna mig helt vilsen när jag är där. Det här är som ett riktigt stort test. Är din kärlek lika stark som min? Jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara utan dig. Bara när jag gör det så känner jag hur det bränner under ögonlocken.
Känner en stor lycklig och kärleksfull känsla välla över mig när jag tänker på allt vi gjort. Spanien, Sälen, ditt och mitt landställe, alla våra mysiga kvällar, de fester vi har varit på tillsammans... Allt det och mycket mer. Allt är så värdefullt. Jag behöver dig, Erik. Du är en helt perfekt pojkvän. Jag känner mig verkligen som mig själv när jag är med dig. Jag mår bra vid din sida.





.

RSS 2.0