Skolavslutning

Jag är nervös. Jag är bekymrad. Och jag är glad. Alla olika känslor som går att känna helt enkelt.
Allt det här har med skolavslutningen att göra. Det är verkligen inte långt kvar nu! Jag förstår redan nu att jag kommer storböla på avslutningen. Jag kommer splittras från några av de vänner som står mig närmast! Några ska börja på Nacka, precis som jag. Men min kära Rebecka?... Hon försvinner ifrån mig. Det känns grymt tufft för mig, eftersom jag känner att jag verkligen behöver henne. Utan henne så finns inte det där vackra stödet. Inte den där glada känslan som hon ger. Och inte någon som förstår en lika bra som hon gör.
Eller... Hon finns ju. Men inte lika nära som hon har gjort de senaste året. Hon kommer vara längre bort från mig, och jag kommer inte att träffa henne varje dag!
Sen har vi Jennifer också. Hon kommer också att lämna mig på samma sätt som Rebecka. Henne kommer jag nästan aldrig se, eftersom hon kommer gå på ett gymnasium i stan också....
Jag känner den där rädslan och ensamheten som dessa två människor kommer att lämna bakom sig. Det kommer bli svårt att ta itu med. Jag vet det. För jag har börjat känna det redan.

.

Imagine

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky

.

RSS 2.0