Älskar dig

Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik. Erik.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

.


Ensam

Herregud vad jag kommer bli galen när jag träffar dig på lördag! Jag har redan börjat räkna ner timmar tills jag får se ditt underbart söta ansikte igen!
Jag kan nog klara mig utan dig. För jag kommer ändå ha kontakt med dig vilket är en extrem lättnad. Annars vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra!
Men det gör ändå ont att vara utan dig.
Saknar dig redan för mycket.
Hoppas den här veckan tar slut snabbt så jag slipper plågas länge.

.

Tjejer <3

Sjuuukt kul och härligt att träffa mina kära vänner igen samtidigt.
Har inte träffat er allihopa samtidigt sen skolavslutningen innan idag.
Och herregud vad vi satt och pratade. Jag hade kunnat sitta där hur länge som helst! Så mycket som vi har missat i varandras liv.
I nian och åttan satt vi och snackade precis hela lunchrasten i matsalen! Saknar våra tjejsnack. Vi har alltid kunnat vara så öppna med varandra och sagt precis allt! Och innan idag hade det gått alldeles för lång tid utan att vi hade setts.
Men nu ska det bli ändring! Vi måste bli bättre på att hålla kontakten med varandra! Vi får inte tappa det här igen tjejer!

.


Kom hem..

Varför måste det göra så ont utan dig?

.

Världens finaste

Varför måste jag sakna dig så sjukt mycket så fort jag inte är med dig?! Varför har jag blivit så stör kär så att det nästan plågar mig att vara ifrån dig?! Jo, för att du är en helt underbar pojkvän. För med dig är jag glad. Med dig är jag lycklig. Med dig har jag allt. Och med dig hör jag hemma.
Hur ska jag klara mig i en vecka utan dig?
Jag vill bara vara i din famn just nu, eftersom det är där jag mår som bäst.

Älskar dig så jag går sönder!

.

Låtar

Jag är så kär. Så underbart kär. Sådär kär så att det kittlas när jag tänker på dig och allt som har med dig eller oss att göra. Jag har alltid varit så att jag lyssnar på glada låtar när jag är glad och ledsna låtar när jag är ledsen osv. Nu strömmar det ut låtar från mina högtalare som bara handlar om lycklig kärlek eller något annat liknande. Det gör mig på bra humör på en gång. Jag kan till och med sovit jättedåligt, eller ha ett prov som jag inte känner mig ett dugg förberedd på och bli super kittlig i hela kroppen när jag lyssnar på kärlekslåtar som jag relaterar till dig.

.

To love and be loved in return

Jag har tänkt på en sak.. Allt jag gör har någon koppling till dig eller min kärlek till dig. Vi fick i uppgift att skriva en dikt i svenskan, och självklart var det första jag kom på en kärleksdikt om dig.
Jag älskar att det är så, för det får mig att inse ännu mer hur mycket du betyder för mig! Och då blir jag bara ännu gladare när du är kärleksfull mot mig, eftersom då får jag min kärlek besvarad.

.

Är jag värd det?

Allt är inget utan dig. Du är mitt allt. För varje dag som går känns det som om jag älskar dig mer och mer. Är jag verkligen värd den här stora lyckan? Är jag verkligen värd en så bra pojkvän? Är lilla jag värd allt det här?

.


3 månader!

Nu har jag och Erik varit tillsammans i 3 månader! Helt otroligt!! Det har gått så extremt snabbt, men ändå inte.
Jag klarar inte av att vara utan honom längre. Jag har blivit en sån där jobbig flickvän som måste umgås med pojkvännen för att må bra. Kanske inte det bästa, men det är i och för sig asbra att du verkar tycka om mig lika mycket!!!!!! :D
Jag kan verkligen vara mig själv med dig. Du accepterar mig för den flummiga, konstiga och överaktiva personen som jag är. Det gör så att jag älskar dig ännu mer!

.

Erik

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.
Jag har mycket plugg hela tiden. Men allt blir så mycket bättre och lättare när jag vet att jag har dig.
Bara när du kysser mig eller håller om mig så känns allt bättre. Då känns det nästan som om inget annat i hela världen är viktigare.
Jag känner mig så tjatig med alla min känslor, men jag vill att du verkligen ska förstå hur mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig. Det kan ingen gå miste om!

.


På grund av dig

Jag är glad varje dag på grund av dig.
Jag känner mig älskad varje dag på grund av dig.
Jag känner mig uppskattad. Omtyckt. Behövd.
Och jag älskar dig.
Du visar mig kärlek i princip hela tiden. Det går inte en enda dag utan att jag känner att jag är glad och lyckligt lottad över att jag har en så fin pojkvän som dig.

Du behövs i mitt liv. Jag känner det. Och vi ska ju gifta oss, eller hur? Och vi ska ha tre barn om 10 år. Vi ska ha ett stort hus i Costa Rica med vacker utsikt och vi ska vara mycket rika, eller hur? Haha, du är underbar Erik!

.


The perfect man

The perfect man has to be smart, charmy, intelligent, sexy, good-looking, have good sense of humour, tall, have muscles, nice, handsome, cute, funny, adorable. And he also has to make you feel good about yourself and who you are.

I don't have to search for Mr. Perfect anymore, because I already have him.
And I'm in love with him, and he owns my heart.

.


RSS 2.0