Skola och mer skola

Plugget finns i mängder. Men jag tar itu med det steg för steg och det kommer att lösa sig. Inget går att göra på en och samma gång och jag måste ha lite pauser och träffa kompisar (pojkvännen) lite då och då för att klara mig. Mest vill jag såklart träffa Erik. Min Erik. Världens bästa Erik.

.

You

Det här var en helg som fick mig att verkligen förstå hur underbar du är och hur mycket jag gillar dig.
I fredags var en heldag med dig. Det var nog det mysigaste jag någonsin har gjort. Vi låg längst ute på din brygga med en stor presenning som en madrass under oss. På det hade vi sjukt många kuddar och täcken. Och där låg vi och kollade på stjärnorna i hur många timmar som helst. Och i lördags kunde inte du göra något eftersom du skulle vara med pojkarna och vi hade fest här hemma, vuxenfest. Jag var tvungen att vara här och hjälpa till. I början var det kul, men sen efter ett tag så saknade jag bara dig. Någon timme senare ringde du mig. Vi snackade på som vanligt och när jag helt plötsligt frågade dig vart du var så svarade du "Under dig". Jag blev så glad. Så chockad. Du överraskade mig genom att komma hem till mig. Det var nästan som om du hade läst mina tankar att jag ville ha dig där. Jag sprang ner i trapphuset och där utanför porten stod du!! Har aldrig kännt mig så lyckligt lottad. Sen igår var jag hemma hos dig innan min träning i saltis. Det var också kul och självklart mysigt. Som vi sa "vi är verkligen det perfekta paret" eftersom vi är så muppiga och klumpiga. Haha, börjar bara skratta så fort jag tänker på allt som vi lyckas med! <3

.

Men jag har dig nu

Så många människor omkring mig
Utan varken mening eller mål
Alltid nån som blir över
Säg mig, varför blir det alltid så?
Nån där uppe måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl
ändå hennes tur
Min tur att träffa nån som vet vad jag behöver
det verkar som mina ensamma dar,
För alltid är över
För jag har himlen
runt hörnet.

.

Jag gillskar dig

Efter den här veckan så har vi ännu en vecka som jag nästan bara har umgåtts med dig hela tiden. Jag tröttnar aldrig och jag hoppas inte du gör det heller (verkar inte som det i alla fall, haha).
Det är verkligen som du säger: Varje gång jag ser dig så får jag en varm rysning över hela kroppen och det känns som om mitt hjärta börjar dunka snabbare.

Min gillskling <3

.

Hihi

Världens finaste låt är din låt, till mig.

.

Mi corazon

Du tar mitt hjärta med storm. Du griper tag i mig och håller mig fast. Och jag älskar det.

.

Upprepa

Glad. Glad. Och glad igen.
Du är min glädje. Eller rättare sagt orsaken till den.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva längre. För det känns som om jag ändå bara upprepar mig själv hela tiden. "Jag är glad", "Jag är lycklig", "Du är bäst" och blablabla... Men det är vad jag känner. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig på något annat sätt. Det känns som om det tar stopp. Och jag känner mig lite bortblåst med vinden. Med kärleken. Och mitt ordföråd har blivit så extremt litet. Jag får bara ur mig ord som de här. Jag vet inte vart jag ska börja beskriva hur jag känner eller hur. Det enda som jag kan skriva för tillfället är att jag är extremt lycklig och att jag är jätte glad över att jag har dig i mitt liv. Du är en stor del av mitt liv nu, och jag ska vara försiktig med dig och ta hand om dig på det bästa sättet jag kan.

.

Chokladsås med jordnötsringar

Jag brukar leka cowboys och indianer i tvättstugan hela dagarna. Utan fiskespö skulle jag lixom typ döööö! Jag gillar ostron, flygplansvingar och stora pinnar med löv på. / Erik


Nu föds ett barn

Nu föds ett barn
Och nu
Och nu
En stund på jorden
Föddes du
Och någon andas
Sista gången
Varje stund
Nu andas någon
Inte mer
Och någon ser
För sista gången
Nattens gråmoln brista
Varenda dag
Är alltid första dagen
Och den sista

.

Tänk alla miljoner år

Tänk alla miljoner år
Som inte du var född
Då fanns det gräs & träd
Och flugor
Men inte samma gräs
Som nu
Och inte samma träd
Och inte samma flugor
Tänk alla miljoner år
Som du inte var född
Då fanns det hus
Och djur och stigar
Men inte samma hus
Som nu
Och inte samma djur
Och inte samma stigar
Tänk alla miljoner år
Som du inte var född
Då fanns det människor
Som nu
Och hav och stenar
Men inte samma människor
Som nu
Men samma hav
Och samma stenar.

.

A song about me

Du har skrivit en låt om mig. Är inte det för gulligt? Hela du är så underbar.

.

En helg med dig

Den här helgen kommer bli en helg fyllt med dig. Jag kommer vara med dig varje dag, men inte hela tiden under dagen. Och jag vet att det är överdrivet, men jag vill nästan det. Jag vill vara med dig precis hela tiden, för så fort jag inte är med dig så saknar jag dig.
När vi har varit hos någon av oss och sedan följer den ena till tåget eller tunnelbanan så känns det så hemskt att ge den där sista godnattpussen. Direkt när jag har hoppat på tåget eller du har försvunnit iväg med tunnelbanan så saknar jag dig och vill bara ha dig i mina armar igen.
Men nu kommer jag i alla fall träffa dig varenda dag den här helgen och det känns helt seriöst uuuunderbart! Inte för att vi har träffats få gånger innan den här helgen. Vi har ju nästan varit med varandra varenda dag i två veckor. Och det har varit mina absolut lyckligaste veckor!

.


Min skatt

Du är perfekt. Jag har sagt det och säger det gärna igen. Du är en pojkvän som man bara har drömt om. Jag kan inte hitta en enda dålig egenskap hos dig. Jag förstår inte hur du kan vara så felfri. Du får mig att känna mig lycklig varje sekund. Du säger saker som visar att du bryr dig varje dag. Det känns verkligen som om du menar det du säger också, och det gör det hela ännu bättre.
Vill vara med dig varje sekund, varje minut, varje dag. Om jag inte ser dig på lång tid i skolan så blir jag nästan ledsen, haha. Jag känner mig jätte töntig, men så är det och det går verkligen inte att bli av med det. Inte för att jag vill det heller eftersom det här är känslan av att vara nykär. Den här känslan betyder så extremt mycket och jag ska verkligen ta vara på den. Jag ska ta vara på dig, min skatt.

.

Jag gillar dig

Du gör mig galen. Jag är galen. Jag vet inte varför jag är galen. Men jag är galen.

.

Du betyder

Jag är med dig nu. Du sitter här bredvid mig, men du får inte se vad jag skriver. Jag är så glad över att jag har dig! Jag hoppas du vet det. Jag vill aldrig såra dig, för du är så bra och så snäll. Jag smälter helt enkelt av dig. Jag blir glad av att vara med dig, att pussa dig, och att bara få hålla om dig.

.

Godnattsagor är bra

Du är helt underbar.
Nu har vi varit tillsammans i över 2 dygn, och jag känner mig redan som världens lyckligaste person! Den här veckan har varit så jävla bra. Enda sedan jag kom hem från turkiet så har det varit dig jag har tänkt på varenda sekund.
Det gulligaste är att du har varje natt skrivit en godnattsaga till mig för att jag inte har kunnat sova. De här godnattsagorna är så romantiska så att jag nästan blir rörd. Du är min prins och jag är din prinsessa. Historierna kan handla om att du är en groda från början eller att det kommer en elak häxa och vill förstöra mellan oss. Det är olika varje kväll.
Den bästa var i fredags natt när jag var hemma hos dig. Från och med nu gillar jag ekorrar.
Den godnattsagan var den absolut bästa jag någonsin hört i hela mitt liv. Det var nästan för bra för att vara sant......

.

Vår låt

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart ,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

.


<3

klockan 00.55 hos dig den 7/11, 2009. <3

.


Happiness

Jag känner mig helt överlycklig. Jag vill vara med dig precis hela tiden. Vi har varit hemma hos varandra nästan varenda dag den här veckan. Och igår blev du min pojkvän. På det mest romantiska sett jag någonsin har varit med om. Du är verkligen en bra kille. Jag hoppas du vet det.

.

Kärlek

It started out as a feeling. Which then grew into a hope. Which then turned into a quiet thought. Which then turned into a quiet word. And then finally... I got a kiss.

.

In love?

Det bästa på hela skoldagen är när jag möter dig i en korridor eller får prata med dig i kafeterian.
Det gör min dag seriöst mycket bättre och jag kan vara glad flera timmar efteråt!

"I really don't want this feeling to go away."

Och jag behöver nog inte vara orolig heller.
Du är underbar.
Du gör mig galen!

.

You rock my world

E.
E.
E.
E.
E.
E.
E.
Jag är så sjukt glad.

.

E

Det kittlas i hela kroppen så mycket så att det nästan känns som om jag skakar.

.

You are perfect

Jag smälter av ditt leende. Jag smälter av din röst. Jag smälter av dina ögon. Jag smälter av din personlighet.

.

RSS 2.0