Nyårsafton

Ikväll ska jag fira nyår med underbara människor och sen på tolvslaget så ska jag såklart pussa min Erik. Sen senare ska han sova hos mig och på morgonen har vi en härlig kladdkaka som väntar på oss. Kan det bli bättre?

.

Välkommen hem älskling

Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!
Erik kommer hem imorgon!

P.S. Erik kommer hem imorgon!!!!!!

.

Jag älskar dig

Jag är galen i dig Erik.
Här är en del från ditt första mejl till mig i Dubai. Det brevet som fick mig att börja gråta för att du är så underbar och för att jag saknar dig så mycket:

jag ska inleda med att jag aldrig har saknat någon så här mycket, det blir som ett stort hål i min kropp, det är verkligen nått som saknas i min vardag, eller flera saker. tex din röst, din lukt, dina pussar, din värme, dina rent av elaka öronpetningar, ditt skratt, dina vackra ögon, dina (som du alltid tjatar om) ögonfransar och framför allt din närvaro :). tyvärr var jag inte särskillt smart, jämnfört med dig som spelade in massa filmer på mig, så det ända jag har från dig är min mapp med dina meddelanden, våra foton, bilderna på facebook, din tröja (som jag återkommer till), 4 bilder på min mobil och 2 filmer :( och tro mig, bilderna och videorna har jag slitit ut totalt, bara första kvällen kollade jag igenom dom gång efter gång i typ en timme.

Och här är en till del:

men när vi e ensamma är allt helt otroligt. jag kan knappt beskriva hur jag känner mig då. galen? varm? glad? kär? typ allt och mycket mer. nu börjar paniksaknaden gå över, det värsta hade ju varit om ingen va hemma, nu får ju grabbarna i allafall sin efterlängtade tid med mig, utan risk för att jag drar hem till dig haha :)



När jag och Rebecka var i Turkiet så grät hon för att hon saknade Alex så mycket. Jag förstod inte hur man kunde sakna någon så mycket att man började gråta, eftersom jag aldrig hade gjort det. Men nu förstår jag. Det gör ont i hela min kropp av att vara utan dig. Jag har fått ett grovt beroende av dig och jag klarar inte av att vara utan dig!

.


Avstånden mellan oss tär på mig

Har mejlat med dig under hela veckan som vi har varit ifrån varandra. Våra mejl är runt 2 A4 sidor långa var, haha. Jag har blivit helt överlycklig när jag har gått in och kollat på min mail efter en dag ute i solen och sett att jag har ett nytt mail från dig.
Men nu börjar jag tröttna på mail. Eller kanske inte tröttna, det låter fel, men nu vill jag bara ha dig hos mig så att jag får känna dina läppar mot mina igen.

Här är ett stycke i ett mail:

Det är nästan en lite läskig känsla att älska någon så mycket som jag gör. Man är så sårbar. Om du skulle göra slut med mig nu så skulle min värld helt seriöst falla i bitar. Som en spegel som tappas i golvet. Eller ett glas. Bara småbitar skulle finnas kvar och det skulle ta lång tid att samla ihop allt.
Även när man hade samlat ihop allt och klistrat fast alla bitar på sin rätta plats så skulle glaset inte bli lika helt som det en gång varit. Och det skrämmer mig. Mina känslor skrämmer mig, men ändå gör dom mig så lycklig för tillfället att jag seriöst inte vet vart jag ska ta vägen.

Vi skriver djupa tankar och känslor (Shakespeare stil som du kallar det :P), och den bästa delen av det är att allt jag skriver är sant.

.


Inget plugg, Erik, jullov och Dubai

Inte mycket kvar nu alls! Imorgon har jag ett naturkunskap prov som jag missade när jag åkte till Turkiet i höstas. Men det kommer nog gå hyffsat bra tror jag :) Sen efter det har jag bara lite uppsatser som ska renskrivas och en skrivning om en engelska bok/film. Det är allt. Så äckligt skönt att det snart är jullov.
Om 5 dagar är jag i Dubai. För några timmar sen har jag precis landat. Underbart? SVAR: JA!!
Det enda jobbiga är att jag skiljs från min prins. Jag höll seriöst på att dö i Turkiet. Rebecka fyllde ut den mesta saknaden, men det var fortfarande en jobbig känsla som förföljde mig för att jag saknade att vara med dig så mycket.
Nu ska jag i alla fall vara med dig imorgon, och på torsdag ska vi sova över. Vi båda börjar 12 på fredag med kanske en halvtimmes snack med klassen och mentorerna! Så sjukt underbart så att jag inte vet vad jag ska göra för att fördröja tiden. Vill bara spola fram till torsdag kväll när jag är med dig. För då kommer jag ha en hur mysig kväll som helst med dig + det är inget plugg kvar + att det är grymt nära tills det är jullov!!!

.

Hos Erik

Nu är jag hemma hos dig. Har sovit här inatt.
Kom hit ganska sent igår eftersom jag var bjuden på julbord hos farmor och farfar :).
Hur kommer det sig att jag alltid är så grymt glad när jag är med dig? Det går inte en minut utan att du får mig att le eller känna mig väl till mods.
Men i alla fall.. Igår kom jag hit runt halv 12 tror jag. Då fixade vi iordning lite i rummet och sen sprang vi ut till bastun. Vi badade bastu i säkert 3 timmar, haha! Och lite då och då sprang vi ut och dopade oss snabbt som blixten i vattnet och kylde ner oss. Sen sprang vi tillbaka allt vad vi hade.
Det har varit ett helt underbart dygn.
Hihi.

.

Love

Hela natten och morgondagen kommer jag att tillbringa med min bästaste pojkvän <3

.

Lördag

Jag längtar så himla mycket tills imorgon kväll!
Lördag, lördag, lördag, lördag, lördag!!!!!!!

.

New Moon

Usch.. Jag får seriöst rysningar över hela kroppen och mår jätte illa när Bella skriker på kvällarna i sömnen i New Moon när Edward har lämnat henne. Jag tycker det är så hemskt att jag nästan vill börja gråta själv. Jag tycker att det är så hemskt att se eftersom jag var sådär själv för några månader sen......

.

Du, du, du är söt

Jag är heeeelt såld för dig.
Helt galen!
Du gör mig så överlycklig!
Jag vill inte vara överdriven, dramaqueen (ehm..) eller något sånt, men jag menar det verkligen.
Jag är så stört glad så att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen när jag inte är med dig.
Våra personligheter är helt perfekta för varandra.
Vi smälter in i varandras liv och allt matchar så bra.
Du har verkligen aldrig gjort mig besviken.
Jag undrar hur jag kan ha haft sådan oerhört tur att få träffa någon som dig?
Och vårt första riktiga möte var ju riktigt komiskt! HAHA! <3
Kommer aldrig att glömma vad du sa eller vad som hände!
Jag älskar dig jätte mycket ska du veta!

.

Smile like you mean it

Ett leende på läpparna kan verkligen göra allt så mycket bättre.
Speciellt ditt leende.
En varm känsla sköljs genom hela kroppen när jag ser dig, pratar med dig eller hör din röst.

.

My hero

Det är helt otroligt att jag är så lycklig som jag är nu, om man tänker på hur sjukt deprimerad jag var för några månader sen. Jag har seriöst aldrig varit så ledsen under så lång tid i hela mitt liv.
Sen när allt började svalna så kom min prins, min hjälte. Och jag blev kär. Jag är kär.
Igår sa vi för första gången att vi älskade varandra.
Jag vill bara säga det om och om igen.
Jag älskar dig, Jag älskar dig, Jag älskar dig!!

.

RSS 2.0